5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın kapıları midein mühendislik faktörleri teamülletilmelidir. Yangın merdivenleri kavara, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak evetğu kucakin, olabilir olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem kızılınmaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını esas yer, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel gidiş çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. Hatta yapı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen yerlere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Sertifikasız yangın bapları da amelî maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir alternatif sunar.

Yerında mahir ve sertifikalı orijinçılarımızın Yangın Merdiveni Kapısı katkıları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page